Nieuwsoverzicht
14-10-2019

Kasia de Vries en Melvin Kooistra winnen jongere Vrijwilligersprijs

Kasia de Vries en Melvin Kooistra zijn vrijdag tijdens het vrijwilligersfestival in Stadsschouwburg De Harmonie uitgeroepen tot winnaar van de HERO58-verkiezing. Samen met zes andere jongeren, in de leeftijdscategorie van 17 tot en met 27 jaar, waren ze genomineerd voor zowel de vakjury- als de publieksprijs.

lees verder
08-09-2019

Creatieve studenten bieden zich aan!

Dé creatieve studenten van het Friesland College bieden zich aan voor kortdurende vrijwilligersprojecten! Het gaat om studenten van Styling Design, Interieur Design, Creatief vakman en Mode Design. 

lees verder
14-08-2019

SamenLeeuwarden is online!

Afgelopen periode is er achter de schermen keihard gewerkt aan een nieuwe digitale vacaturebank voor vrijwilligerswerk in de gemeente Leeuwarden. Het resultaat mag er zijn!

lees verder
13-08-2019

Hoeveel vrijwilligers zijn er nou eigenlijk?

Hoeveel vrijwilligers zijn er nu eigenlijk in Nederland? En welke bevolkingsgroep doet het meeste vrijwilligerswerk; jongeren of ouderen? Mannen of vrouwen? En waarom gaan mensen vrijwilligerswerk doen? Eenvoudige vragen waarop niet altijd eenvoudige antwoorden mogelijk zijn. Om te beginnen omdat de verschillende langlopende onderzoeken verschillende opvattingen hebben over wat er nu precies onder vrijwilligerswerk valt en daardoor vrijwilligerswerk op een verschillende manier meten.

lees verder
Volgen | Social Media