Ga jij mee op expeditie?

Plaatsingsdatum: 18-03-2021

Heb jij alle gebaande paden al bewandeld om aan nieuwe vrijwilligers te komen? Sta je open om gedurende een periode van 14 weken op ‘reis’ te gaan samen met vier andere organisaties om aan je eigen wervingsplan te werken? 

Vrijwilligerswerk Amaryllis start dit voorjaar een Expeditie Nieuwe Gezichten in de gemeente Leeuwarden. Een expeditie richt zich op één specifieke doelgroep zodat er voldoende gezamenlijkheid is onder het reisgezelschap. 
De doelgroep van deze voor deze expeditie is ‘maatjes'. De expeditie biedt voor jou de uitgelezen kans om gestructureerd aan de slag gaan om deze doelgroep te begrijpen, jouw organisatiecultuur in relatie tot deze doelgroep te onderzoeken én je ideeën te vertalen naar plannen. 

Enthousiast geworden? Check het animatiefilmpje en de brochure op Deelnemen expeditie - NOV - Platform Vrijwillige Inzet . De expedities Nieuwe Gezichten zijn een onderdeel van het Nationale Jaar Vrijwillige Inzet 2021.

Handige info:

- Er kunnen maximaal 5 organisaties per expeditie meedoen (alle organisaties die met vrijwilligers werken zijn welkom).

-  Per organisatie nemen bij voorkeur 2 personen deel aan de expeditie.

- Een expeditie duurt 14 weken met een totale tijdsinvestering van ongeveer 40 uur per persoon (2 á 3 uur per week).

- Voorlopige startdatum staat gepland voor begin mei.

- Geïnteresseerde organisaties krijgen een persoonlijke intake. Is de vraag groter dan het aantal beschikbare plaatsen dan beslist de expeditieleider of je een positief of negatief reisadvies krijgt :-)

- Theorie wordt afgewisseld met praktijk (filmpjes, masterclasses, expeditie-logboek).

- Start dag en sprints (bijeenkomsten) zijn online of fysiek, maar uiteraard altijd met in achtneming van de RIVM-richtlijnen.

- Je ontvangt kosteloos het Jam Cultures Spel, hiermee onderzoek en ontdek je de kenmerken van je eigen organisatiecultuur en wat dit betekent in relatie tot de werving van nieuwe gezichten.

- We trappen de expeditie feestelijk af en sluiten af met een (online) borrel.

Ga je mee op reis? Stuur bij interesse of voor meer informatie een e-mail naar r.vandermeer@amaryllisleeuwarden.nl of bel 06-13969130

Volgen | Social Media