Webinar: Het nieuwe werven

Vrijwilligers werven, soms lijkt het alsof je aan een dood paard loopt te trekken. Maar dat hoeft niet zo te zijn. In deze webinar verplaats je je in de nieuwe vrijwilliger en leer je de sleutelfactoren voor een nieuwe manier van werven. Vrijwilligers werven is leuk!


Wanneer: vrijdag 11 juni, 10.30 tot 12.00 uur

Locatie: onlineKernvragen die we bespreken zijn: Wat kun je doen om vrijwilligerswerk aantrekkelijk te maken? Hoe denkt een potentiële vrijwilliger en wat maakt dat iemand wel of niet kiest voor vrijwilligerswerk bij jouw organisatie? Verder leer je wie je echte concurrenten zijn (spoiler: het is niet wie je denkt dat het is) en krijg je ideeën over hoe je jezelf als organisatie kunt profileren zodat je aantrekkelijker wordt voor vrijwilligers. Bij elke kernvraag hoort een praktische oefening waarin je de informatie direct kunt toepassen op je eigen organisatie. Je krijgt tips die snel toepasbaar zijn en met een kleine moeite groot resultaat opleveren. Dan kom jij weer toe aan dingen die nu blijven liggen.Over de trainer Heleen van Egmond

Vanuit haar bedrijf The Happy Volunteer helpt Heleen van Egmond vrijwilligersorganisaties om zichtbaar te worden en zo meer mensen aan te trekken. Heleen heeft zelf ervaring in het vrijwilligerswerk zowel aan de kant van de organisatie als in haar eigen vrijwilligerswerk. Op dit moment is Heleen bestuurslid bij Stichting Babyspullen. Daarnaast heeft Heleen zich bedrijfsmatig jarenlang verdiept in online communicatie & marketing. Wat je krijgt is een vernieuwende (en ook kritische) blik van iemand die weet hoe het werkt en snapt wat er bij jouw organisatie speelt. De trainingen zijn altijd praktisch en interactief.KLIK HIER, EN MELD JE DIRECT AANHet webinar wordt georganiseerd door Vrijwilligerswerk Amaryllis en is gratis toegankelijk voor (vrijwillige) medewerkers van stichtingen en verenigingen. 


11-06-2021
Online 00
8921EZ Online

Volgen | Social Media