Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, dan helpen wij jou graag verder. Je kunt contact met ons opnemen via vrijwilligerswerk@amaryllisleeuwarden.nl of telefonisch via 058 30 304 00, SamenLeeuwarden is een onderdeel van Vrijwilligerswerk Amaryllis. 

1. ALGEMEEN OVER SAMENLEEUWARDEN

1.1. Wat zijn de kosten voor het gebruik van deze website?
Het gebruik van deze website is gratis. 
1.2. Hoe zit het met de privacy van de website?
De website is een onderdeel van Amaryllis, er wordt daarom ook gebruik gemaakt van de Privacy Policy van Amaryllis. Hier vind je meer informatie. 
1.3. Wie beheert de website van SamenLeeuwarden?
De website is een onderdeel van Vrijwilligerswerk Amaryllis. 

2. HULP

2.1. Kan ik hulp krijgen bij het uitzoeken van de juiste vacature, plaatsen van een aanbod, vinden van de juiste vrijwilliger etc.?
Ja, dit kan. Je kan contact met ons opnemen via vrijwilligerswerk@amaryllisleeuwarden.nl/058 30 303 400. Of je kan bij ons lans komen aan het Zuidvliet 620 te Leeuwarden. Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en vrijdags van 10.00 tot 13.00 uur. 

3. ACCOUNT AANMAKEN

3.1. Waarom moet ik een account aanmaken?
Een account aanmaken is niet verplicht. Wanneer je van bepaalde opties gebruik wil maken, moet je wel een account hebben. Bijvoorbeeld voor de opties om als organisatie een vacature te plaatsen of als particulier als je een vraag en/of aanbod wil plaatsen. 

4. PRAKTISCHE ZAKEN

4.1. Heb ik een vrijwilligerscontract nodig als ik vrijwilligerswerk doe?

Dit is niet verplicht. Een vrijwilligerscontract is wel verstandig om te nemen om afspraken vast te leggen. Wanneer je participatieuitkering hebt, kun je recht hebben op een participatiepremie, hiervoor is een contract verplicht voor de gemeente. Ook instanties als het UWV kunnen een vrijwilligerscontract vragen. 
4.2. Mag ik geld ontvangen voor mijn vrijwilligerswerk?
Voor je werk kan je een vrijwilligersvergoeding ontvangen. Dit is per organisatie verschillend. Hieraan zijn regels verbonden, zie hier voor meer informatie.

VRAAG NOG NIET BEANTWOORD?
 
Wij helpen je graag verder. Je kunt contact met ons opnemen via vrijwilligerswerk@amaryllisleeuwarden.nl of telefonisch via 058 30 304 00 of je kunt je vraag/opmering hier via het contactformulier achterlaten. 

Volgen | Social Media