Aanbod

Opleiding- en Beroepsinspiratie voor Kinderen
Leeuwarden
Sociale ondersteuning
Nynke Beerstra
nynke@weekendschoolbaljee.nl
0612910502

Mogelijkheden en kansen

Weekendschool Baljée is de plek waar enthousiaste en gemotiveerde kinderen van 10 tot 14 jaar uit de gemeente Leeuwarden kennismaken met boeiende beroepen & levendige organisaties. Kinderen die van huis uit minder mogelijkheden en kansen hebben om uitgebreider in aanraking te komen met onderwerpen zoals kunst, technologie, natuur, zorg, media, cultuur, economie en zoveel meer. Een plek waar we samen plezier hebben, het ontdekken van elkaars talenten, het versterken van hun zelfvertrouwen en waar we proberen de kinderen erop voor te bereiden dat ze later gemotiveerde keuzes kunnen maken voor hun toekomstige opleiding en beroep.

 

Voor wie is Weekendschool Baljée?

- Je zit in groep 7 of 8 van de basisschool of het 1e jaar van het VO

- Je bent nieuwsgierig, gemotiveerd leergierig & onderzoekend

- Je hebt er zin in om 20 zondagen per jaar een leuke en leerzame zondagmiddag te hebben

- Je vindt het leuk om samen te werken met andere kinderen

- Je woont in de gemeente Leeuwarden

 

Hoe ziet een Weekendschooldag eruit?

Weekendschool Baljée is op zondag, twee keer per maand van 13:00 tot 16:30 uur. Op deze zondagmiddag vertellen gastdocenten vol enthousiasme en passie over hun vak. We maken vaak een uitstapje naar het bedrijf van de betreffende gastdocent. Het liefst verbinden we de praktijk met de theorie zodat de kinderen het beroep ook zelf gaan ondervinden, ervaren en beleven.

 

Wil je meer weten?

Lijkt het je leuk om twee keer per maand van 13:00 tot 16:30 uur een interessante zondagmiddag te beleven, een kijkje te nemen in een bedrijf of organisatie, in contact te komen met vele andere kinderen en op deze manier te ervaren & ontdekken wat jij leuk vindt en wat bij jou past? Meld je dan aan als leerling van de Weekendschool Baljée via het aanmeldformulier op de website. Vervolgens kun je na een kennismakingsgesprek samen met je ouders beslissen of je voortaan iedere twee weken naar Weekendschool Baljée wilt.

Reactie plaatsen Je gegevens worden gedeeld met degene die dit aanbod heeft geplaatst.

Volgen | Social Media