Aanbod

Schrijfmaatje en Zilverlijn
Buiten de gemeente Leeuwarden
Sociale ondersteuning
Elisa Bus
vrijwilliger@ouderenfonds.nl
088-3442000

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor alle ouderen in Nederland. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op een actieve manier ouder te worden. Daarom bieden we allerlei activiteiten aan waar mensen elkaar ontmoeten. Wij bieden activiteiten voor thuis zoals een schrijfmaatje en de zilverlijn. 

Wat is de Zilverlijn?

De Zilverlijn tel: (088 344 2000) is onze belservice. U wordt op een vast afgesproken dagdeel in de week gebeld door één van onze getrainde vrijwilligers. De Zilverlijn is anoniem, dus er worden geen gegevens uitgewisseld. Bij de Zilverlijn spreekt u iedere keer met een andere vrijwilliger. Zij bieden een luisterend oor, een gezellig praatje of een goed gesprek. Precies waar behoefte aan is

Wat is Schrijfmaatje?

Bij Schrijfmaatje ontvangt u post van een vrijwilliger, waarbij wij u koppelen aan iemand met zoveel mogelijk dezelfde interesse. Het postcontact kan beginnen! U ontvangt post en stuurt zelf ook post terug. De inhoud van de post is uiteraard vertrouwelijk. Een koppeling is gemiddeld binnen een week geregeld. Meedoen aan Schrijfmaatje is gratis. Kaarten en postzegels zijn voor eigen rekening.

Reactie plaatsen Je gegevens worden gedeeld met degene die dit aanbod heeft geplaatst.

Volgen | Social Media