Aanbod

Epilepsie advieslijn en Epilepsiecafé
Buiten de gemeente Leeuwarden
Anders : Gezondheid
Roos van Vreden
advies@epilepsiefonds.nl
0306344063

Epilepsiecafé

Het Epilepsie Café is de ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie en vrienden, maar ook professionals en andere belangstellenden. Zij kunnen in ongedwongen sfeer met elkaar in gesprek komen en ervaringen uitwisselen over leven met epilepsie. Hoe houd je de balans in je gezin, hoe vertel ik het mijn collega’s, waar moet ik rekening mee houden in het verkeer of op school, etcetera. Kortom: hebt u vragen over epilepsie of wilt u gewoon eens in contact komen met lotgenoten? U bent van harte welkom. De toegang is gratis.
Geregeld zijn er deskundigen aanwezig voor specifieke vragen, zoals artsen, verpleegkundigen, onderwijsspecialisten of maatschappelijk werkers.
Er zijn verschillende Epilepsie Cafés verspreid door Nederland. Kijk op de website voor de agenda.

Advies Lijn

Op al uw vragen over leven met epilepsie hebben wij vaak al een antwoord! Getrainde ervaringsdeskundigen zitten voor u klaar om u te helpen met uw vragen of gewoon naar uw verhaal te luisteren. Epilepsie in gezin, relaties, sport, verkeer, werk, opleiding, etc. U hoeft geen afspraak te maken en kunt bellen wanneer het u uitkomt. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 20:00 uur.
Telefoonnummer: 085 130 32 34
E-mail: advies@epilepsiefonds.nl

Reactie plaatsen Je gegevens worden gedeeld met degene die dit aanbod heeft geplaatst.

Volgen | Social Media