Aanbod

Gezamenlijk eten
Leeuwarden
Sociale ondersteuning
Restaurant Hartig
hartig2018@gmail.com
0620784263

Restaurant Hartig is een laagdrempelige eetgelegenheid zonder winstoogmerk waar op dinsdag- en woensdagavond tussen vijfendertig en zestig gasten komen eten. En dat in een ongedwongen en gezellige sfeer en voor een schappelijke prijs.
Bij Restaurant Hartig geniet u van smakelijke en gezonde 3-gangen menu’s. U eet ‘wat de pot schaft’.  Ook wanneer u vegetariër bent kunt u bij ons terecht. Onze koks houden vanzelfsprekend rekening met allergieën.

Wij vinden dat onze diners voor iedereen betaalbaar moeten zijn. Daarom kost een maaltijd bij ons slechts 5 euro. Kinderen tot twaalf jaar betalen 2 euro. Er staat gratis water op tafel en u kunt daarnaast tegen betaling fris, bier of wijn bestellen.
Een kopje koffie of thee na afloop is bij de maaltijd inbegrepen.

 

Reserveren kan tot uiterlijk dinsdag, respectievelijk woensdag 12.00 uur. Dat kan door middel van het reserveringsformulier op deze website http://www.restauranthartig.nl/reserveren Bellen, SMS ‘en of WhatsApp‘en is ook mogelijk op nummer 06 20784263. Bellen alleen op maandag, dinsdag en woensdag. Op andere dagen kunt u een boodschap inspreken. Vermeld bij de reservering het aantal personen en of er voorkeur is voor een vegetarische maaltijd. Onze locatie: Wijk-zorgcentrum Sint Jozef, Eestraat 15, 8922 JA Leeuwarden De ingang van Restaurant Hartig zit ongeveer 20 meter rechts van de hoofdingang van Sint Jozef, bij de brievenbus. Wij zijn bij Sint Jozef geopend op dinsdag en woensdag. Inloop vanaf 18.00 uur. Het diner begint om 18.30 uur. Het einde van de maaltijd is om 20.00 uur. Meer informatie is te vinden op hun website, https://www.restauranthartig.nl/
Reactie plaatsen Je gegevens worden gedeeld met degene die dit aanbod heeft geplaatst.

Volgen | Social Media