Alle Vragen

Hallo, Sinds vorig jaar ben ik werkloos en heb ik veel moeite met het vinden van een nieuwe baan. Hierdoor ben ik in geldproblemen gekomen met mijn huur. Ook heb ik rekeningen niet betaald van boodschappen. Dit is alles opgestapeld word mij teveel en zie geen uitweg meer. Na nog steeds geen baan te hebben kunnen vinden word ik binnenkort uit mijn kamer gezet, hiervoor heb ik intussen een nieuwe kamer gevonden. Maar mijn huurbaas dreigt met dingen waarvan ik geen idee heb wat het allemaal betekend. Alvast heel erg bedankt.

Anoniem
Locatie/buurt: Leeuwarden /Alle wijken

Voor een meneer in Stiens zijn wij op zoek naar iemand die wat dingetjes ( bv boodschappen in de stad) wil overnemen van de mantelzorger

Anoniem
Locatie/buurt: Stiens

Ik ben geboren in Brazilie. Ik spreekt Portugees en moeilijk nederlands. Ik zoek iemand die mij 1 op 1 nederlands kan leren.

Marelisa Carvalho Pereira
Locatie/buurt: Binnen de gemeente Leeuwarden

Voor de reiziger!? Een Nederlands echtpaar wonende in Oostenrijk zoekt man of vrouw die een aantal uren per dag op (schoon)moeder kan passen. Moeder heeft dementie en herinnert zich niets meer. Ze leeft voornamelijk in haar eigen wereldje met steeds wisselende emoties. U verblijft in een mooi huis (apart verblijf) met een fenomenaal uitzicht op de Lienzer Dolomieten. In het bergdorp Lienz in Oostenrijk, provincie Osttirol.

Anoniem
Locatie/buurt: Buiten de gemeente Leeuwarden
Volgen | Social Media